Verkoop

De woningmarkt.

Een woning te koop zetten kan iedereen; bij het daadwerkelijk verkopen komt echter meer kijken.

De woningmarkt zit op dit moment behoorlijk in de lift. De vraag neemt toe omdat de hypotheekrente erg laag is, omdat de huren blijven stijgen en omdat kopers weer meer vertrouwen krijgen in de economie.
De laatste tijd merken we dat het aanbod ongeveer gehalveerd is ten opzichte van enkele jaren geleden. U heeft als zoeker veel minder keuze.
Om uw woning niet alleen te koop te zetten, maar ook echt te verkopen moet uw woning opvallen. Uw woning moet optimaal onder de aandacht gebracht worden zodat hij er uitspringt ten opzichte van ander aanbod.

Onze werkwijze.

Veluwezoom Makelaars is een makelaarskantoor dat bewust een kleine opdrachtenportefeuille heeft. Dat heeft als groot voordeel voor u als verkoper dat er ruim de tijd kan worden genomen voor een rondleiding met een mogelijke koper. De persoonlijke aandacht wordt door de kijkers bijzonder op prijs gesteld hetgeen resulteert in een groter vertrouwen en snelle verkopen en hoge opbrengsten.

Verder wordt op onze moderne website uw woning uitgebreid gepresenteerd. Tegenwoordig neemt nog maar een beperkt aantal mensen de moeite om bij een makelaarskantoor langs te gaan om het aanbod te bekijken. Via de moderne communicatiemiddelen staat namelijk veel sneller en uitgebreider alle informatie met duidelijke foto's, pakkende teksten en plattegronden die een goed beeld geven van de indeling. Bovendien kan iedereen vervolgens de brochures van alle woningen downloaden. Als aanvulling op deze moderne verkoopmiddelen hebben we ook een etalage in Velp zodat uw woning dan ook uitstekend bekeken kan worden door het winkelend publiek. Een echt kantoor hebben we niet waardoor onze kosten ook lager kunnen zijn dan bij een traditioneel makelaarskantoor.
Verder hebben we nog opvallende tuin- en raamborden in gebruik zodat ook toevallige voorbijgangers weet dat uw woning te koop is.

NVM.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Hierdoor zijn wij in staat om het grootste makelaarsnetwerk van Nederland in te zetten voor de verkoop van uw woning. Alle historische informatie van de verkopen van tientallen jaren staat tot onze beschikking. Ook de meest uitgebreide informatie van thans te koop staande woningen gebruiken wij om voor u de juiste vraagprijs te bepalen. Daardoor ligt uw woning beter in de markt en wordt deze ook sneller verkocht.

NVM uitwisselingssysteem.

Iedere dag melden alle NVM makelaars hun nieuwste aanbod aan via het uitwisselingssysteem. Direct kunnen alle NVM collega's dan hun zoekende cliënten op de hoogte stellen van het nieuwste aanbod. Vanuit dit systeem wordt ook Funda gevoed met informatie waardoor iedereen op de hoogte is dat uw woning te koop staat.

Funda.

Uitsluitend via de woningsite Funda krijgt u het meest volledige en correct bijgehouden aanbod van de woningmarkt. Op deze site kan iedere makelaar, zowel lid van de NVM als van andere organisaties, hun aanbod presenteren. Hoe beter uw woning gepresenteerd wordt, hoe hoger de plaatsing op Funda zal zijn. Wij presenteren uw woning altijd zo volledig mogelijk. Ons aanbod vindt u dan ook meestal boven aan de zoeklijsten van Funda. De presentatie is optimaal en zal meer opvallen bij de zoekers.


Social Media.

Via een handig hulpmiddel als 'kijkmijnhuis.nl' koppelen wij uw woning aan facebook. U kunt zelf de nodige informatie toevoegen en doorsturen binnen uw eigen netwerk. Bij het vervolgens weer doorsturen komt uw woning binnen de kortste tijd bij duizenden mensen onder de aandacht. Wellicht zit daar de koper bij!

Informatieverstrekking.

De informatie die u, via ons als uw makelaar, aan de gegadigden verstrekt dient helder te zijn en juist. Als verkoper heeft u een informatieplicht; een mooier verhaal maken kan en mag niet. Wij helpen u bij deze informatieverstrekking. Zo berekenen wij volgens voorschrift NEN 2580 de inhoud en woonoppervlakte van uw woning zodat een koper ook krijgt wat hij verwacht. Ook zorgen wij er voor dat de overige informatie zoals de advertentietekst een goed beeld schetst van uw woning. Verder geven wij de juiste kadastergegevens en informatie over een VvE.

Foto's.

Wij besteden het maken van de foto's uit aan een professionele fotograaf. Zij leveren foto's van zeer hoge kwaliteit die een uitstekend beeld geven van uw woning.

 

Plattegronden.

Door ons worden persoonlijk de maten genomen van uw woning. Deze worden door een extern bureau verwerkt tot een professionele plattegrond (ook 3D) die gebruikt wordt in de aanbieding op Funda en in brochures.

Teksten.

Voor de aanbieding wordt een pakkende tekst gemaakt die de sfeer en de pluspunten van uw woning goed weergeeft. Geen overdreven uitweidende tekst over hoe mooi de Veluwezoom is maar een goed lopende wervende tekst die recht doet aan uw woning.

Brochures.

Uw woning komt met teksten, foto's en plattegronden in een duidelijke brochure te staan. Gegadigden kunnen deze downloaden of op verzoek toegestuurd krijgen.

Kortom.

Wij nemen voor u de zorg uit handen voor het op de juiste en attractieve wijze in de markt zetten van uw woning.
Wij zorgen er voor dat uw woning met de juiste vraagprijs wordt aangeboden en dat een zoeker uw woning goed kan vinden op internet en op de social media.
Ook adviseren wij u over de juiste presentatie van uw woning en geven u stylingtips en adviezen zodat er bij een bezichtiging een 'goed gevoel' achterblijft bij de kijkers.
En uiteindelijk zorgen wij ervoor dat uw woning ook echt verkocht wordt tegen de juiste prijs.

Wat kost deze dienstverlening?

Doordat Veluwezoom Makelaars bewust 'klein' blijft zijn onze kosten relatief lager dan bij collega-makelaars. Ons tarief is daardoor concurrerend. De courtage laten wij afhangen van de hoeveelheid werk en tijd die wij verwachten en van de hoogte van de vraagprijs. Wij hanteren dus geen vast tarief maar zijn flexibel.
In een persoonlijk gesprek bij u thuis vertellen wij u graag meer over onze verkoopmogelijkheden en over onze courtage die wij in uw geval kunnen rekenen.


Bel ons op 026-8450314 of vul het contactformulier in.