Taxaties


Taxaties.

De waardering van onroerend goed is een belangrijke taak voor een makelaar. Op een taxatie baseren o.a. (ver)kopers, banken en overheid hun beslissingen.

Een taxatie vereist een zorgvuldige beoordeling van diverse onderdelen zoals bouwkundige en juridische aspecten, milieu- en omgevingsbepalingen.
Nadat er een gedegen analyse is gemaakt van ook historische (verkoop)gegevens komt uw makelaar tot een weloverwogen waardering.

Als NVM makelaar heeft Veluwezoom Makelaars de beschikking over de grootste en meest up-to-date database van onroerend goed in Nederland. Zonder deze gegevens is het vrijwel onmogelijk om een juiste inschatting te maken van de waarde. Ruud van Workum is ingeschreven als lid van VastgoedCert. NRVT en het NWWI hetgeen borg staat voor een juiste taxatie.

Waar staat het NWWI voor ?

NWWI is de afkorting voor Nederlands Woning Waarde Instituut.
De bij het NWWI aangesloten taxateurs zijn allen deskundig en betrouwbaar;
Er worden duidelijke taxatierapporten opgesteld die ook voor 'leken' goed te lezen zijn;
Uit een NWWI taxatierapport blijkt een duidelijk beeld van alle aspecten van de onderbouwing;
Een NWWI taxatierapport is papierloos, wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd en wordt digitaal ondertekend;

Heeft u een taxatie nodig voor uw (2e) hypotheek, voor een mogelijke aankoop- of verkoopbeslissing, of juist voor het bepalen van uw erfbelasting na een overlijden, dan kan Veluwezoom Makelaars dat uitstekend voor u regelen, binnen korte termijn en tegen concurrerend tarief.